London med MySpace-eksperterne

Kristoffer Føns og jeg fik, en sen aften på vores kontor i Aarhus, den geniale idé at tage til London. Så vi købte et par flybilletter og håbede, at et par andre også havde lyst til at tage med os. Det havde de. 🙂

Cirka halvanden måned senere sidder vi i London 5 mand: Kristoffer Føns, Andreas Linde, Emil Blücher, Kasper Torpsgaard og jeg selv. Planen var at arbejde og eventuelt på sidstedagen også nyde London lidt og i det hele taget bare lige at lege verdensmænd lidt væk fra hverdagen.

Vores base var en lejlighed i Camden Town fra Wimdu.dk, hvor et lille skrivebord og et par sofaer sammen med vores computere var arbejdsredskaberne. Jeg ville meget gerne indsætte et billede derfra, men på sidstedagen var jeg nødt til at factory resette min telefon, da den var blevet træt af livet og var gået i baglås. Der røg alle mine billeder og endnu værre mine noter så. Husk at tage backup.

Hvad jeg har lavet

Jeg havde taget min arveretsbog med til London, hvor målet var blandt andet at opdatere indholdet på JUF.dk. Som sagt, som gjort – nye tekster om bl.a. uskiftet bo, arveafkald og arveafgiften. Jeg brugte også lidt tid på at finde nyt og dygtigt personel på oDesk. De  andre af mine “store” affiliate sites fik også lige en på opdateringshatten og et par nye links.

Derudover har jeg brugt tiden på at lave lidt linkbuilding som freelancer for et par af de personer, jeg stadig laver arbejde for.

Andreas Linde, Halfdan TImm, Kristoffer Føns, Emil Blucher i London

Ovenstående billede er fra et MySpace-podcast, Andreas Linde, Kristoffer Føns, Emil Blücher og jeg lavede en eftermiddag. Endnu har ingen kommenteret på, hvorfor Andreas sidder med en rulle toiletpapir i hånden. Folk har til gengæld opdaget, at Kristoffer næppe har 17 års erfaring og at Emil Blücher næppe tjener alle sine penge på MSO (MySpace Optimization). Eller gør han?

Se Plus-indlægget med podcast-link her.

Vil du med næste gang?

Det er super fedt at komme lidt væk fra ens normale arbejdsdag og bare give den fuld skalle i et par dage. Man får lige sat hverdagen i perspektiv, man prøver noget nyt, og der er noget sjovt i bare at sidde midt i London på en café og arbejde i stedet for derhjemme ved computeren. Hele verden er en arbejdsplads, når man er så heldig at arbejde med online markedsføring og affiliate marketing. 🙂

Jeg håber at tage afsted på / arrangere en lignende tur i første halvdel af 2012 igen. Den bliver lige så tilgængelig som den nyligt overståede tur til London, hvor der var fri tilmelding for alle, der havde lyst til at joine os. Jeg håber, du har lyst til at tage med – det er en glimrende måde at lære andre at kende og at arbejde sammen med dem på! 🙂

Til sidst: Et billede af Kristoffer Føns, London-eksperten, og jeg i Hyde Park dagen før afrejse, hvor vi tillod os at slappe en smule af. Noter venligst min nye og flotte T-shirt:

halfdan timm kristoffer føns

 

3 responses to “London med MySpace-eksperterne

  1. Det lyder sgu som en hyggelig og produktiv tur 🙂 Jeg er stadig ikke fan af jeres t-shirts-udenfor-billeder – men hva’ faen, så kan jeg altid lade dét være en ekstra grund til at prøve det samme ^^…

    Lige en ting; du skriver “Jeg håber at tage afsted på / arrangere en lignende tur i første halvdel af 2012 igen.” – jeg går ud fra, at du mener “2013”, men jeg ville lige tjekke ;)?

    Cheers
    -Mads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.