Bed din aftenbøn i aften. Der er en, der er taknemmelig.

Jeg kan skrive spalte op og spalte ned om online marketing. Men nogle gange skal der nu også være plads til andre ting, og en sådan anden ting er dette.

Jeg var på vej hjem fra Aarhus midtby i dag, da jeg havde været nede for at købe min lillesøster en fødselsdagsgave. Omkring en kilometer hjemmefra cykler jeg forbi en mand på kørestol, der sidder lænet ned og forsøger at fixe et eller andet. Jeg kører videre, men vender om 20 meter senere og spørger manden, om han har brug for hjælp til noget. Det havde han.

En ‘klemme’ var røget ud af kørestolen, hvilket fik det greb, der holdte det venstre ben, til at flappe løst frem og tilbage. Manden var blevet kørt ned her til sommers og kunne derfor ikke bruge sine ben, og nu gad køreskolen tilmed heller ikke længere. Også resten af mandens motorik må være blevet ramt af uheldet, for han havde store problemer med at skrue ‘klemmen’ tilbage. Jeg tilbød at hjælpe og fik hurtigt skruet den ind igen. Herefter bad manden mig om at køre mig til det nærmeste busstoppested, hvis jeg havde tid – og så vigtig er Danmarks håndboldkamp mod Spanien nu heller ikke.

Jeg satte min cykel op ad et hegn, låste den og skubbede manden ned ad bakken, over vejen og op ad bakken hen til busstoppestedet ned til byen. When all is said and done tager manden handsken af, giver mig hånden og udtrykker meget, meget stor taknemmelighed.  Efter at have været til genoptræning 10 timer på hospitalet havde manden af gode grunde ikke kræfter til også at slås med en kørestol, sne og mørke på samme tid, og han var mere end almindeligt glad for, at en person var stoppet op for at hjælpe. Til sidst, inden jeg bevæger mig tilbage til min cykel, fortæller han, at jeg skal bede min aftenbøn i aften. Der er en, der er taknemmelig, siger han og peger på sig selv.

Alt i alt en forsinkelse på knap en halv time, men en forsinkelse, der var det hele værd. Jeg har det lige pludseligt rigtigt godt med de penge, jeg skal betale i skat til maj, eller hvornår det er. Når det går til personer som ham, der tydeligvis har hjertet helt på det rette sted, så går det sgu nok det hele.

Nu har jeg god samvittighed til resten af ugen. 🙂

2 responses to “Bed din aftenbøn i aften. Der er en, der er taknemmelig.

  1. Det er så nemt at gøre et andet menneskes liv SÅ meget nemmere, men alligevel gør vi det så sjældent…

    Cool historie, Timm. Fedt at du deler den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.