Arbejder du med online markedsføring enten som selvstændig eller ansat?

På Halfdantimm.dk skriver jeg mine næstbedste tips ned til søgemaskineoptimering, affiliate marketing, leadgenerering og online markedsføring generelt.

Og hvad så med de bedste tips, spørger du?

Dem har jeg reserveret til de kunder, jeg hver måned har glæden af at arbejde sammen med. 🙂

Siden 2011 har jeg arbejdet med online markedsføring. Jeg har genereret tusindvis af leads til advokater, revisorer, ejendomsmæglere, håndværkere og mange flere foruden at have arbejdet med affiliate marketing og som konsulent for en række spændende virksomheder, herunder SAXO.com og Unisport.

Mine styrker ligger inden for SEO, herunder især linkbuildingFacebook-annoncering og takket være en ba.jur. også juraen.

marketing camp halfdan timm
Oplæg til Marketing Camp i 2015 om remarketing på Facebook. Oplægget blev den 2. bedst ratede ud af 24.

Min tilgang til online markedsføring er pragmatisk og udførende.

Udover mit arbejde med online markedsføring studerer jeg til cand.jur. på Aarhus Universitet. Jeg blev ba.jur. i 2015.

Jeg investerer i fast ejendom og har 4 lejligheder; 2 i Nykøbing-Falster, 1 i Nakskov og 1 i Korsør. Alle har en belægningsprocent på 100 siden køb.

Startede med tekstforfatning i 2011

Min vej ind til online markedsføring begynder i 2011.

Jeg er 18 år og arbejder som telefonsælger i Odense. Jeg er en af dem, der ringer til dig, hvis du er kommet til at deltage i en konkurrence online.

Skal du ikke have Bo Bedre og et par knive fra Henrik Boserup?”

Nå, ikke..?”

En god ven i gymnasiet fortæller mig, at han tjener penge på at skrive tekster for andre. Jeg går, som han anbefaler, ind på Amino.dk og tilbyder at skrive de første gratis tekster med at få feedback fra andre brugere.

Det bliver startskuddet til flere års tekstforfatning.

Jeg spørger mine kunder hvad de bruger deres tekster til. Alle bruger dem til søgemaskineoptimering og mange til affiliate marketing. Jeg begynder selv med affiliate marketing og laver hurtigt flere sider, der med succes tjener penge både på affiliate og Google AdSense. Da jeg et halvt år senere starter på Aarhus Universitet tjener jeg flere penge på Google AdSense end jeg får i SU. Det er en stor succes.

Arbejde for advokatfirma – og opstart af JUF.dk

Takket være bloggen her bliver jeg i 2012 som førsteårsstuderende inviteret til jobsamtale hos aarhusianske Advokaterne Sankt Knuds Torv – Danmarks mest kendte familie- og arveretskontor med korifæerne Jørgen og Ulrik Grønborg.

Jeg arbejder her i halvandet år med advokatfirmaets online markedsføring. En succesfuld lancering af et nyt WordPress-baseret website som afløser til et gammelt Frontpage-baseret design, varetagelse af PPC-konto og #1-placeringer på de vigtigste søgeord (herunder “testamente” og “ægtepagt”) var blandt resultaterne af studiejobbet.

Efter halvandet år starter jeg selv JUF.dk ApS og flytter til København, hvor min kæreste bor. JUF.dk ApS udspringer af affiliate-siden JUF.dk og genererer og sælger leads til advokater og revisorer.

I løbet af de næste 2 år vokser jeg JUF.dk til 6 fuldtidsansatte. Vi genererer et halvt tusinde leads til advokater og revisorer om måneden. I juli 2015 bliver selskabet solgt til Agera ApS. Jeg lærer meget af at drive og vækste JUF.dk ApS som forretning – mere end blot online markedsføring. At skulle håndtere alle aspekter af en virksomhed med adskillige ansatte, hundrede kunder og en vis omsætning er en både spændende og udfordrende opgave.

juf.dk solgt
Omtale i Finans.dk følgende salget af JUF.dk ApS.

Konsulent og affiliate marketing

Fra sommeren 2015 til foråret 2016 arbejder jeg som freelancekonsulent inden for især SEO, linkbuilding og Facebook-annoncering for en række spændende virksomheder. Jeg går også i gang med affiliate marketing igen iform af flysøgemaskinen BilligeFlybilletter.dk, jeg køber og udvikler til en af Danmarks største.

Overskuddet fra mit konsulentarbejde investerer jeg i fast ejendom. Jeg køber lejligheder 1. marts, 1. august, 1. december og 1. januar. Alle fire er lejet ud. Jeg skriver også en bog om ejendomsinvestering, der nu ranker #1 på “ejendomsinvestering” og sælger adskillige eksemplarer hver måned.

Fra maj 2016 er jeg engageret i et projekt, jeg forventer mig meget af over de kommende år og som jeg glæder mig til at fortælle mere om.

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.