Projekt Adsense: Marts indtjeningsrapport (Vinder fundet!)

Dette bliver den fjerde og sidste indtjeningsrapport for Projekt Adsense, da vi har fundet en vinder i form af Dennis Drejer. Og jeg kom ikke engang voldsomt tæt på.. 🙂

Dennis, hvis sidste indtjeningsrapport her kan ses, opnåede hele 6.000kr i marts måned, hvilket er langt mere, end jeg selv kan præstere. Derfor er det også ganske fair, at Dennis vinder konkurrencen – et meget stort tillykke skal lyde herfra! Jeg bøjer mig i støvet i forhold til den viste indtjening i marts. Det er meget imponerende.

Min egen marts har været præget af en tur til Portugal sidst på måneden, fra hvilken jeg kom hjem i går (og jeg drager til New York City i morgen! 🙂 ). Derudover overtog jeg som beskrevet i sidste indtjeningsrapport Byens-Advokat.dk fra Anders Saugstrup og Hans Stokholm Kjer – som dog stadigt begge er rådgivere – og en stor del af mine ressourcer er derfor også gået til denne side. Men lad os gå videre til den sidste indtjeningsrapport for mine to sider, der i marts måned både har skuffet og positivt overrasket!

 • SimpelSundhed.dk: I januar fik siden 11 nye indlæg. Det gjorde den også i februar, og jeg nåede derved op på præcis 50 indlæg til starten af marts. Derudover er en del tid dog blevet brugt på linkbuilding af siden, hvilket har resulteret i nogle faktisk udmærkede besøgende. Nu skal jeg blot få disse til at konvertere, hvilket nok vil vise sig langt, langt sværere.
  Det endelige resultat for marts er sindsygt skuffende. Indtjeningen er faldet til en tredjedel, og jeg ved ærligt talt ikke hvorfor. Sådan er der så meget. Jeg må satse på andre projekter end SS, der har vist sig som værende lidt af en dødsejler.

  Fun fact: Jeg har fået vrede personer der vil politianmelde mig for ikke at bruge mine kilder på Simpelsundhed.dk. At folk dog gider.. 🙂

 • simpelsundhed logo Adsense: 131kr
  Affiliate: 45krkr
  Samlet: 176kr (februar: 501kr)
 • NemFinans.dk: Langt bedre er det gået med Nemfinans, der især på Adsense-området ser ud til i fremtiden at hive en god sjat penge hjem månedligt til en ekstra bytur eller tre. Jeg er ikke helt tilfreds med affiliate, men den samlede fremgang er ikke mulig at ignorere, og det betyder også noget i sig selv. Nemfinans vil også, qua resultaterne, bliver opdateret langt oftere i fremtiden end tilfældet bliver for Simpelsundhed.dk.

  Adsense: 777kr (note: eneste side med gns. klikpris over 4kr)
  Affiliate: 1142kr (note: alle salg i første tredjedel af marts)
  Samlet: 1919kr (februar: 1377kr)

Jeg er på ingen måde tilfreds med det endelige resultat, og da især ikke for Simpelsundhed.dk. Nemfinans.dk kan forsvares, og med de høje klikpriser jeg oplever, burde det være muligt at øge indtjeningen på denne side betragteligt, hvilket jeg naturligvis også vil stræbe efter.

Besøgstallet er ganske fint at se på:

I februar havde SimpelSundhed 1791 unikke besøgende. Dette tal er steget til 2070 i marts. Jeg forstår ikke, hvorfor siden ikke har klaret sig bedre i marts – masser af ikke-helt-skidt indhold, udmærket linkbuilding og et fint potentiale i forhold til relevante Adsense-annoncer og affiliateannoncer. Nå. Sådan er der så meget.

Fail. Fail More. Fail Better.

I februar havde NemFinans 1884unikke besøgende. Dette tal er steget til 3569 i marts. Voldsomt mange besøgende, og det kan jeg også se i Adsense-indtjeningen. Jeg er meget tilfreds med besøgstallet på Nemfinans.

Planen for fremtiden

I og med at den gode Dennis Drejer har vundet konkurrencen fortsætter jeg ikke med at lave statusopdateringer på de to sider (men du er velkommen til at spørge ind). Jeg vil fortsætte med at skrive til og opdatere Nemfinans, mens Simpelsundhed – med mindre at meget ændrer sig – nok desværre næppe kommer til at forbedre sig det næste stykke tid. Så vil jeg hellere bruge min tid på mit advokatprojekt, Gratisfilm.info og naturligvis mit jurastudie. Sidstnævnte kan jeg hurtigt ende med at forsømme med de spændende projekter, der trækker i mig her.

Nu hvor konkurrencen officielt er slut, har jeg teknisk set mulighed for at købe hjælp til siderne. Det kommer jeg næppe til at gøre, med lidt undtagelse af en smule grafisk hjælp hist og her.

Konkurrencen her har samlet sig været en glimrende oplevelse – ikke alene fordi, at jeg for fremtiden kan nyde i hvert fald 2.000kr ekstra om måneden (eller halvdelen efter skat), men i højere grad grundet den omtale, de links, det netværk og de erfaringer, jeg har fået og gjort mig i løbet af de 101 dage konkurrencen løb. Det er langt mere værd.

Så må jeg bare vinde den næste konkurrence, når vi engang laver sådan en sjover. 🙂

Tak for denne gang, meddeltagere – og endnu engang tillykke til Dennis Drejer med det flotte resultat!

11 responses to “Projekt Adsense: Marts indtjeningsrapport (Vinder fundet!)

 1. Det er virkelig godt gået af Dennis, men dit resultat er jo også ganske fint! Hvordan går det egentlig med pirateriet? Har du fået din computer tilbage fra politiet?

  1. Det er rigtigt flot, ja. Vi holder afslutningsfest i Kolding i aften, og der må jeg også gratulere manden – og give ham tæv bagefter. 😉

   Computeren står ved Politiets IT-gøjlere i København, og der bliver den sikkert stående det næste gode stykke tid. Jeg tror, at jeg finder en kæreste før jeg får computeren igen. Langtidsprojekt.

 2. Tusind tak Halfdan. Jeg har dog følt mig meget truet fra blandt andet dig og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde regnet med at være nået længere end de tal du har, selv om de også er utrolig flotte. Der er jo mange der vil være dem misundelig 🙂

  1. Selv tak! Det har været en fornøjelse at kæmpe mod dig. Vi burde snuppe et projekt sammen en god dag. 🙂

   Jeg snupper dig i næste konkurrence, får vi lavet en. Jeg ser i hvert fald frem til at møde dig senere i dag! 🙂

  1. Hej Kenneth,

   Det skal jeg ikke udelukke, nej. Nu har folk set, at vi rent faktisk var seriøse med denne og gennemførte det (og møder hinanden i aften). En opfølger er slet ikke umuligt!

   Skal jeg regne med at se dig på deltagerlisten til v.2? 😉

   1. He, den havde jeg ikke lige ovevejet! 🙂

    Så skal jeg vist se, at få sat mig lidt ind i “stoffet”. Ellers er er vist dømt baghjul, med den fat i har på. Ku’ være man sku’ ta’ et kig på Potter/Saugstrup’s video for at komme igang.

    Ha’ en god aften i Kolding! Superby forresten – jeg er født og opvokset der.

    dbh
    Kenneth

 3. Hej Halfdan,

  Det har været rigtig fedt, at følge jeres konkurrence. Syntes da helt bestemt i skal lave endnu en konkurrence med et nyt mål. Måske en samlet indtjening på f.eks. 20.000 kr?

  Angående din fun fact: Nu spørger jeg måske dumt, men er de sure fordi du ikke har skrevet hvor du har dine informationer fra? 🙂

  1. Hej Kim,

   Mange tak! Vi kunne sikkert sagtens finde på at lave en ny konkurrence, men det skulle nok være med et twist af en art fremfor blot et højere indtjeningsmål.

   Slet ikke et dumt spørgsmål – Jeg er rigtigt glad for bogen “4 Hour Body” af Tim Ferris. Dérfra har jeg fået idéen til mange af teksterne, uden dog at plagiere eller efterskrive overhovedet. Tværtimod har jeg købt produkterne, taget mine egne billeder, skrevet mine erfaringer osv.
   Dét er der nogle, der blev lidt kede af. Derfor skrev de anonyme og særdeles vrede samt truende mails (en ville politianmelde mig) til mig, men jeg har ikke hørt videre. Det må vist være en and.

 4. Tillykke til Dennis. Har fuldt projektet fra sidelinien – det er godt nok gået stærkt. Halfdan hvem har lavet dine logoer? Især simpelsundheds synes jeg er blevet flot.

  1. Det er gået rigtigt stærkt, ja. Mit mål var at få det op inden sommerferien (altså 7. juni for mit vedkommende) og det er stadigt målet. Jeg glæder mig til at se, om det vil lykkes for mig! 🙂

   Logoerne til de to sider – samt et væld af mine andre sider – er alle lavet af den samme person på Fiverr: http://fiverr.com/v3_lily/design-great-logo – super dygtig og meget hurtig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.