Projekt Adsense: Konkurrence til 5.000kr om måneden i passiv indtægt

Konkurrencen er simpel – den første til en side med 5.000kr i passiv indtægt har vundet. Starten et gået, og jeg er i gang med at opbygge min side!

Vi starter alle sammen fra scratch med en side. Siderne handler i store træk om det samme. Så ser vi, hvem der først ved hjælp af Google Adsense og affiliate-programmer kan ramme 5.000kr om måneden i passiv indtjening. Simpelt? Ja. Sjovt? Ja. Spændende? Ja, for pokker, det er 5.000kr om måneden!

 

Pointen med at starte en konkurrence i stedet for blot at køre på solo er, at det er uendeligt inspirerende at kunne teste ens resultater mod andres samme. Jeg bliver personligt ekstremt motiveret af konkurrencer, og dét ekstra skub (eller dén ekstra turbo, om man vil) er uden tvivl medvirkende til, at det overhovedet kan lade sig gøre at skrabe 5.000kr ind passivt på én måned med én side.

5.000kr er en hel del. Jeg har først lige selv nået 5.000kr med alle mine sider og både med Adsense og Affiliate. Derfor kan man med rette argumentere for, at det er aggressivt at ville skabe en passiv indtægt på selvsamme 5.000kr med blot én side, men det er en del af pointen: det skal være svært, det skal være hårdt, men jeg er sikker på, at resultatet også er derefter.

Reglerne for konkurrencen er meget simple: ingen købt trafik, og derudover er hver mand for sig selv.

 

4 deltagere slås om æren

Alle nu er der 4 deltagere med i spillet. Jeg tillader mig at liste dem herunder med links til deres respektive sider, der er med i konkurrencen:

 

kristoffer fønsKristoffer Føns:
Det var oprindeligt Kristoffer og jeg, der aftalte at lave denne konkurrence. Jeg udfordrede simpelthen den gode mand. Kristoffer deltager i konkurrencen med siden Pengeweb.dk omhandlende penge, gæld, lån og alt i mellem. Kristoffer har længere erfaring end mig som tekstforfatter og er ganske ferm med WordPress. Et spændende projekt at følge – især, hvordan Kristoffer griber de sværere søgeord om lån, a-kasser og des lignende an!

 

Jeg har en længere historie med Kristoffer efterhånden startende med, at vi begge havde fransk sammen i gymnasiet. Det var Kristoffer der oprindeligt startede mig som tekstforfatter og viste mig WordPress, men trods dette har jeg endnu ikke arbejdet hverken med eller mod den gode mand – Det får jeg nu chancen for, og jeg glæder mig til at give ham baghjul som en anden Petacchi!

 

alexander overgaardAlexander Overgaard:
Med siden Fed-sundhed.dk er Alexander Overgaard også med i konkurrencen, om end han deltager med ”nichen” sundhed som et hele. Alexander er ligeledes tekstforfatter i firmaet Overgaard Tekst sammen med hans mor, Anne Kathrine Overgaard. De to udgør et fantastisk team og læser hinandens tekster igennem inden de sendes til kunderne, hvilket er garant for nogle glimrende artikler. Jeg glæder mig meget til at se, hvad enten Alexander eller de to i fællesskab kan bringe frem!

 

Jeg er stolt af at kunne sige, at jeg i starten af Alexanders tekstforfatterkarriere har hjulpet ham en smule på vej. Om det er min kyndige vejledning eller Alexanders åbenlyse talent for tekstskrivning, der har ført ham så langt på så kort tid er ikke til at sige – men flot klaret er det!

 

stephan rønnw anhøjStephan Anhøj:
Stephan kan hverken prale af at have været tekstforfatter eller WordPress-haj, men til gengæld ved han mere om sundhed og kost, end jeg sandsynligvis nogensinde kommer til. Derfor deltager Stephan i konkurrencen med hans kun anden WordPress-side nogensinde med domænet Motionogmad.dk. Stephan ved, hvordan vægten skal vendes, og hvilken mad, man skal spise – det udnytter han og skriver nogle kickassartikler. En outsider, men ikke en, man skal dømme ude med et ordentligt læs gå-på-mod!

 

Jeg har kendt Stephan online igennem 5-6 år efterhånden, men at han skulle være den eneste person, jeg kendte i Aarhus før jeg flyttede hertil, havde jeg aldrig forestillet mig. At vi derudover siden er begyndt at træne sammen (og spise som svin fra tid til anden) havde jeg godt nok heller ikke set komme – men jeg nyder det meget!

 

halfdan timmHalfdan Timm:
Og så er jeg også med, naturligvis. Jeg er faktisk med i konkurrencen med hele 2 sider, der spænder over emnerne ”penge” i stil med Kristoffer og ”sundhed” mod henholdsvis Alexander og Stephan.
Mine to sider går under navnene Kreditnet.dk og Simpelsundhed.dk. Jeg er løbet ind i et problem med førstnævnte i og med, at domænet er blevet Adsense-banned af den tidligere ejer, men det må jeg lige få fixet på et andet tidspunkt.

Jeg glæder mig til at vinde konkurrencen.

Starten er gået

 

Deltagerne er linet op.
Siderne er oppe at køre (undtagen Stephan, hvis domæne driller).
De første tekster er skrevet.
De første links er blevet bygget.
Ladies and gentlemen – we’re live!

39 responses to “Projekt Adsense: Konkurrence til 5.000kr om måneden i passiv indtægt

 1. Spændende at følge jeres konkurrence, drenge! 🙂

  Jeg tager chancen og spår at top 2 på skamlen bliver de to sider om penge.

  Men hvis I skal nå 5000 kroner i den niche skal der altså både rigtigt gode artikler og en hulens masse dygtig linkbuilding til. Det er ikke så let i dag som det var for 5 år siden. Men der er så meget mere at vinde nu til gengæld.

  God kamp til jer alle!

  Mvh Anders Saugstrup

  1. Tak, for at du har lyst til at følge med! 🙂

   Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi ikke kommer sovende til pengene. Der er uendeligt mange (dårlige) sider om at tjene penge på nettet, men jeg tror nu sagtens, at det kan lade sig gøre at give dem et ordentligt baghjul. Motivationen mangler ikke, og præmien er i dén grad værd at vinde!

   Tak!

 2. Hey Halfdan

  Din hjælp har helt klart været afgørende for de fantastiske resultater og kunder, vi allerede har opnået i Overgaard Tekst. Det kan jeg bestemt ikke takke dig nok for! 🙂

  Men her slutter det sjove også! For nu er det alvor. Først når jeg har vundet (eller tabt?), kan vi rigtigt være venner igen. Ej, jeg håber, du stadig vil smide et par tips i min retning, i mens vi konkurrerer. Det får jeg sikkert brug for. 😉

  Det bliver spændende!

  1. Jeg har maksimalt lige skubbet i den rigtige retning; resten kan I kun kreditere jer selv for. Jeg har efterhånden startet 4-5 personer op med at skrive, og jeg har lært én ting; er talentet der ikke til at starte med, så er der bare ikke noget at gøre. I har talentet!

   Facebook-gruppen er ikke oprettet uden grund. Konkurrenter eller ej, så konkurrerer vi på lige fod, og jeg har ingen planer om at hogge alle de sjoveste ting. 😉

 3. Super spændende udfordring.

  Jeg ved godt at det er for tidligt at gætte på noget som helst, men da Anders Saugstrup mener at han vil gætte, så vil jeg også.

  Umiddelbart gætter jeg på følgende placering:

  1. Pengeweb.dk
  2. Kreditnet.dk
  3. Fed-sundhed.dk
  4. Motionogmad.dk

  Meget kan dog ske med nr. 1 og nr. 2, men jeg tror det bliver et penge site der vinder.

  Mikael

  1. Haha, det er en smule tidligt at gætte, men det er allerede nu muligt at danne sig et indtryk af de forskellige kombattanter.

   Lad os se, hvordan det ser ud, når der kommer en statusopdatering sidst på måneden. Til den tid håber jeg at have vundet 1. pladsen i hvert fald på din liste. 😉

 4. Er så ikke helt enig med Anders i:

  “Men hvis I skal nå 5000 kroner i den niche skal der altså både rigtigt gode artikler og en hulens masse dygtig linkbuilding til.”

  Er dog enig i at det er blevet sværere end det har været. 🙂

  /Mikael

  1. Alt er naturligvis relativt, men vi slipper næppe med at lave 10 artikler og så linkbuilde dem fra Gratis.dk. Sådan burde det heller ikke være; ligesom undervisningsminsteren for nyligt udtalte, at universitet skal være hårdt, så skal det her også vitterligt ende med, at den bedste mand vinder.

   At det bliver sværere end det har været ved vi ingenting om qua vores lave alder og manglende erfaring indenfor onlineverdenen år tilbage. 😉

  1. Især taget i betragtning af læseperioden som begynder i dag, hvorved jeg ikke har tid til at skrive så meget, som jeg gerne vil, bliver det svært.

   Men jeg tæver stadigt de andre. 😉

 5. Lækker lille konkurrence, I har fundet på. Og super fedt for motivationen! 🙂

  Dog lige nogle spørgsmål: Når nu I siger, at I alle skal starte fra scratch med én side, hvorfor har du så to, kære Alf? Og hvorfor bruger du et domæne, der allerede har 400+ links, når alle andre har 0? 😀 Okay, jeg forstår godt, hvis den ene er useless, eftersom Adsense er bandlyst, men hvorfor så inkluderer den her?

  Rock on, boys.

  1. Det der er en sandhed med modifikationer. Kreditnet.dk har i følge Sitexploration 475 inbound links, men de 465 er fra samme side i form af en “Nyeste kommentarer”-widget i siden. Tæller hardly for mere end et par links. De andre har jeg skaffet siden konkurrencens start.
   Simpelsundhed.dk har 6 inbound links.

   Jeg har to domæner med af den simple grund, at jeg ikke kunne vælge mellem de to emner. Jeg ville gerne vinde i begge to – Så det har jeg planer om at gøre. Du er velkommen til også at joine konkurrencen, s’il vous plaît! 😉

   Kreditnet.dk får et nyt domænenavn om smart, så Adsense fungerer derpå.

 6. Hej Halfdan og konkurrenter.

  Spændende projekt – det bliver interessant at se, om kampgejsten holder, hvis det bliver mere op ad bakke end forventet.

  Tør I kombattanter skrive, hvornår I hver især forventer, at de 5.000/måned rammes?

  Så kan vi enten grine hånligt eller skrive “godt gået” senere 🙂

  1. Du kan tro, at vi tør komme med et bud! 😉

   Jeg er lidt mere optimistisk end Jespers 9½ måned. Det er mit mål at nå det inden sommerferien starter. 5k om måneden fra ét website er rigtigt meget, men det kan sagtens lade sig gøre, for jeg har så godt som nået det med Gratisfilm.info. Det har tager mig 11 måneder om et emne med nogle af de laveste klikpriser overhovedet og ingen affiliate muligheder samt ingen erfaring til at starte med. Det kan lade sig gøre. I intend to prove it! q:o

  1. Jeg glæder mig meget til at se, hvad du får ud af det emne, når siden først er blevet opbygget. Super fedt, at du har lyst til at deltage i konkurrencen. Velkommen til! 😉

 7. Rigtig fed ide, men det bliver nok et længere projekt at på så høj indtjening op og køre. En ting er dog sikkert, jeg følger med på sidelinjen for at se jeres fremskridt. 😉

  Regner med i med jævne mellemrum, giver os læsere en ide om hvor langt i er nået.! 😀

  1. Du har helt ret i, at det ikke er et weekendprojekt – men hvis det var det, så ville det jo heller ikke være nær så sjovt. Det er netop meningen, at det skal tage en smule blod, sved og tårer – og jeg er glad for at have dig på sidelinjen til at grine en smule af os i mens. 😉

   Jævne statusopdateringer er allerede aftalt! 🙂

 8. Held og lykke Halfdan.
  Jeg har haft fornøjelsen af at bruge dig til mine sider, og du er dyb professionel til at skrive. Derfor glæder det mig lidt at læse at du allerede har succes med mange af dine andre sider – tillykke med det 🙂

  1. Mange tak for det! – Både kommentaren her og de på Gratisfilm.info.

   At jeg har fået så meget erfaring ved at skrive for så forskellige personer og projekter (PS-Vita eksempelvis) kan kun hjælpe mig nu. Så jeg sender gerne en tak lige over for at have været med til at forberede mig til et projekt som det her! 😉

 9. Jeg synes at I drenge har fundet på en super spændende konkurrence her. Jeg følger med – Jeg håber at blive inspireret, når en af jer har vundet! 🙂

 10. Virkelig fed konkurrence, drenge!

  Hvis jeg havde mere overskud/tid, så ville jeg helt klart hoppe med på vognen, for det er da bare noget der gør at man rammer målet!

  Held og lykke alle sammen!

  Jeg ligger mine odds på Jesper Sølund’s side, fordi at nichen er god og så ved jeg, at han er en erfaren mand i affiliate branchen!

  1. Lige præcis – Chancen for, at vi rent faktisk gennemfører og kan sippe vin på stranden in the end er øget med 252 %. Rundt regnet.

   Jeg er sg’ikke helt enig i dine vurderinger, men lad os nu se. Jesper er vist efterhånden udråbt til den altoverskyggende favorit, hvilket kun gør det sjovere for mig at snuppe ham indenom til sidst! 😉

  1. Mange tak, I appreciate the honesty! Decideret blog spam er nu heller ikke en del af den linkbuilding taktik, jeg så småt er i gang med at udfærdige, men jeg er nu alligevel glad for reminderen! 🙂

   (Hvis du bygger kommentaren på en konkret hændelse, må du gerne lige sende mig en pm, mail el. lignende, får du tid på et tidspunkt.)

 11. Det er spændende at følge med på side linjen. er ikke selv med, men har lret siden i startede. det bliver spændende at se hvornårennår målet med de 5000 kr.

 12. Der snart gået 1½ år siden sidste kommentar. Er der stadig liv i konkurrencen? Kom der en vinder ud af det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.