Projekt Adsense: Januar indtjeningsrapport

Endnu en måned er gået i konkurrencen om først at nå 5.000kr i indtjening. Det er tid til at se, hvor langt vi er nået og sammenligne os med hinanden. Jeg frygter, at jeg ikke just har snipet en 1. plads endnu.

Januar har været en interessant måned på andre niveauer end blot vores konkurrence. Jeg har været op til mine to første eksamener på jurastudiet, hvilket resulterede i karakterne 7 og 12 i henholdsvis familie/arveret og statsforfatningsret. Udmærket start. Undervisningen på universitetet, nu i erstatningsret , aftaleret og et par bløde “historie-i-gymnasiet-med-jura-tvist”-fag er påbegyndt. Rigtigt fin endeligt at have en nogenlunde stabil hverdag igen, hvor jeg kan stå op for at lave andet end at øve dispositioner og vaske op.

Men lad os gå videre til konkurrencen. Jeg har mine 2 sider i form af Simpelsundhed.dk og Nemfinans.dk, der begge er blevet udvidet betragteligt i januar med nye posts. Den sidste del af januar, hvor det hele blev rigtigt stramt, var ikke mine mest aktive, men jeg har heldigvis en plan. En ad gangen herunder:

 • SimpelSundhed.dk: Med 11 nye indlæg i januar er SimpelSundhed nu oppe på 39 indlæg. Langt, langt de fleste rummer mellem 700 og 1200 ord, hvilket jeg selv mener er et ganske udmærket udgangspunkt for linkbuilding. Netop linkbuilding har hverken SS eller NF nemlig fået noget af reelt endnu. Et signaturlink på min Amino-profil, men det er så også ved at være det, desværre. Room for improvement. Jeg har desuden knaldet et meget simpelt og en kende kedeligt tema på siden for nu. Det bekymrer jeg mig mere om, når siden rent faktisk begynder at få besøgende.
  simpelsundhed logo

  Adsense: 113.68kr

  Affiliate: 150kr
  Samlet: 263.68kr
 • Nemfinans.dk: Med 38 indlæg er vi lige en tand under SS, men ellers ser det også ganske positivt ud indholdswise på Nemfinans. Jeg har store problemer med at finde et design, der tjener siden rigtigt. Lige nu ser den ekstremt amatøragtig ud, men det er så absolut også på min to-do-liste at få gjort noget ved det. Indholdslængden er lig den, Simpelsundhed.dk bliver fodret med – altså 700-1200 ord i de fleste tilfælde. Siden spænder efterhånden meget bredt, da jeg afprøver artikler om a-kasser, mobiltelefoner, og USA’s økonomiske status. All in good fun. Jeg er her, trods alt, også for at lære, så det prøver jeg på.

  Adsense: 91.63kr
  Affiliate: 667kr
  Samlet: 758.63kr

Så langt så godt, fristes jeg til at sige igen. Lad os kigge på antallet af besøgende for de to sider:

I december havde Nemfinans 789 unikke besøgende. Det tal er steget til 886. Med til historien hører det dog, at jeg ikke har haft analytics på i 2 dage i slutningen af måneden, da et nyt tema drillede og jeg glemte at putte analyticskoden på det. Derfor er tallet reelt omkring de 1000. Ikke en voldsom stigning, må jeg indrømme.

Simpelsundhed kunne prale med unikke 490 besøgende i december. Det tal er steget til 963 i januar. En rigtigt fin stigning, og da den gennemsnitlige besøgende bruger godt 2 minutter på at besøge godt 2 sider, ser det faktisk helt fornuftigt ud, synes jeg.

Planen for februar

Begge sider har efterhånden en respektabel mængde indhold taget deres levetid i betragtning. Derfor er det nu tid til at rykke videre til det næste trin: Linkbuilding! Ved hjælp af diverse usynlige ninjatricks skal både Simpelsundhed og Nemfinans i februar primært linkbuildes, og derfor regner jeg heller ikke med at skrive mange indlæg til dem. Det er mange måneder siden, at jeg rigtigt har linkbuildet mine egne sider. Ikke alene SS og NF skal linkbuildes, men en stor del af de sider i højre kolonne her på siden bliver det også. Jeg glæder mig meget til at skrive om resultaterne om dette til næste indtjeningsrapport. Også selvom det sikkert først kan ses ved næste rapport igen. I kan glæde Jer. 🙂

I’ll be back!

13 responses to “Projekt Adsense: Januar indtjeningsrapport

 1. Damn, et flot resultat Halfdan!

  – Jeg må hellere se at få skrevet en ca 30 nye indlæg, så jeg kan komme op på siden af dig!

  Mht. Dine kommende linkbuilding efforts, så tror jeg faktisk det vi give pote relativt hurtigt, dine indlæg er jo optimeret og med en god længde, så jeg tror langtfra at du først ser resultater i Marts rapporten.

  Glæder mig til den næste rapport, og må nok indrømme at slaget i konkurrencen er tabt, med konkurrenter som Dennis og dig!

  1. Thank you very much!

   Indlægsmæssigt er du en smule bagud, ja, men det er intet, du med en særdeles aktiv februar ikke kan hente! 😉

   Jeg håber, at du har ret mht. linkbuilding. Det kunne være sjovt at slå denne måneds indtjening med lidt mere end bare 20 kroner, men det er i så fald også min kommende linkbuilding, der skal sørge for det.

   Jeg sidder i toget på vej til Odense fra Aarhus, og det er netop kørt afsted. Det er i hvert fald kommende to timer, jeg kan bruge på at nedskrible indlæg til fordeling på blogs over det ganske, danske land! 🙂

   – og du har langt fra tabt. Du er bare bagud på point!

 2. Jeg er lige tunet ind og jeg glæder til at følge konkurrencen.

  Hvor får du inspiration og baggrundsstof til at skrive indlæg? 700-1200 ord kræver alligevel en del viden.

  1. Super at høre! 🙂

   Jeg har den fordel, at jeg altid har formået at skrive ganske hurtigt, og at jeg er glad for engelsk. Min taktik er derfor meget ofte at søge information på engelske sider – til Simpelsundhed bruger jeg Bodybuilding.com – og får inspireret mine indlæg derfra. Da jeg samtidigt sidder med 3 skærme er det muligt at have et Word-dokument på én skærm, mens de 2 andre kan holdes åbne samtidigt med de artikler, jeg lader mig inspirere fra. På den måde går det lige pludseligt tjept!

 3. Respekt Halfi, må sige det kører for dig.
  Og omkring de lange indlæg, ved ikke helt om jeg skal respektere dig eller være bange. Men et high-five og bro-fist herfra

  1. Haha, tak – Hvem siger, at du ikke både kan respektere og frygte mig? 😉

   Men tak, i hvert fald. Jeg ser frem til at du joiner os, når konkurrencen løber af staben næste gang. Lad mig blot lige vinde den første her.

   1. Er skam frisk til at vaere med naeste gang, til den tid har jeg sikkert mere erfarring.
    Der kommer stadig til at gaa et par maeneder foer at i er faerdige, hvilket betyder at jeg har tid til at starte paa uni og derved spilde vigtig tid, fremfor at spilde den tid jeg har nu som jeg naesten ikke kan faa til at gaa..

    Det bedste for alle parter! xD

    1. Har du virkeligt problemer med at få tiden til at gå, eller ar det en forfærdelig joke? Hvis ikke skal du da for pokker i gang med nogle flere projekter. Jeg ville nogle gange ønske, at jeg var ventet et år her for så at kunne bruge langt mere tid på de projekter, jeg nu må lade stalle en smule. Kom i gang, mens du har tiden! 😉

 4. Sådan Halfdan! Jeg er sikker på at efter lidt linkbuilding så skal antal besøgende og indkomsten gerne vokse betydeligt!

  Det ser ud til at de 5000 kr/mdr er inden for 2-3 månederes rækkevidde 🙂

  1. Mange tak! Jeg håber på, at min linkbuilding vil bære frugt med det samme – Men 2-3 måneder lyder nu lige aggresivt nok. Jeg satser stadigt på inden sommerferien. Så må vi se, hvor langt jeg er til den tid.

   Hvis jeg får et link fra Facebooks forside er intet selvfølgeligt umuligt. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.