Projekt Adsense: December indtjeningsrapport

Projektet blev kickstartet, siderne er opsatte, de første (mange) indlæg er skrevet og de første penge er så småt rullet ind på kontoen. Det er tid til den første statusopdatering.

Vi startede med at være 4 personer til konkurrencen om først at opbygge en side indtjenende 5.000kr passivt om måneden. Siden da er der sket en hel del, og nærmer os nu de første 20 mennesker, Anders Saugstrup har lovet os en personlig sparringaftale, vi sparrer med hinanden med eget forum og i Facebook-gruppe – i det hele taget er der stille og roligt knald på.

Jeg er med i konkurrencen med 2 sider:

 • SimpelSundhed.dk: På SS er der indtil nu skrevet 28 indlæg, hvoraf langt de fleste ligger på over 6-700 ord, enkelte er da også landet på den gode side af tusinde ord. Jeg har opsat Adsense-reklamer og også et par affiliatelinks, men jeg har dog ingen leads genereret fra siden endnu. Jeg er heller ikke gået i gang med nogen reel linkbuilding af siden.
  simpelsundhed logo

  Adsense: 64.75kr

  Affiliate: 0kr
  Samlet: 64.75kr
 • Nemfinans.dk: Jeg startede med domænet Kreditnet.dk, men den tidligere ejer havde fået dette banned fra Adsense. Øv. Jeg måtte derfor købe Nemfinans.dk og overføre domænet og 301-redelegere det hele (tak for hjælpen, Anders Saugstrup!), hvilket jeg først gjorde sidst i december. Derfor har der kun været Adsense på siden i godt en uges tid, mens affiliateannoncer har stået hele tiden. Der er, per skrivende stund 1. januar, 23 indlæg på Nemfinans.

  Adsense: 27.82kr (husk, kun Adsense på i decembers sidste uge)
  Affiliate: 0kr
  Samlet: 27.82kr

Så langt så godt. Jeg er ikke just oppe på 5.000kr endnu, men de to sider er bestemt begyndt at trække lidt organiske søgninger ind hist og her.

Nemfinans.dk har samlet har 789 unikke besøgende i løbet af december. For Simpelsundhed ser det knap så godt ud med 490 unikke besøgende i løbet af den første måned –  men jeg er nu stadigt meget tilfreds med sidernes udvikling indtil nu. Jeg glæder mig til at se, hvor langt jeg er om en måned til den næste opdatering på Projekt Adsense, hvis der ikke kommer en enkelt inden det også! 🙂

Jeg har ikke haft mulighed for at skrive og arbejde det på siderne, jeg gerne ville. Dels, fordi jeg stadigt arbejder med at skrive tekster og har mine andre sider at tage vare på, men primært fordi, at den 3. januar er datoen for min første eksamen på jurastudiet i familieret og arveret. I midten eller slutningen af januar har jeg min anden eksamen i statsforfatningsret, og de to kræver selvsagt det meste af min opmærksomhed. Det er sjovt, hvordan arbejdet med disse sider er blevet min hobby – det, jeg laver, når andre på mit hold ser film eller slapper af med fjernsyn og dårlige serie, men jeg er nu meget glad for det alligevel. Så godt kan Paradise Hotel og X-Factor altså heller ikke være.

Gentlemen, we’re live. Tak fordi, at I læser med!

7 responses to “Projekt Adsense: December indtjeningsrapport

 1. Hej Halfdan,

  Spændende projekt, som jeg følger lidt med i fra sidelinien.

  Glæder mig til der er gået 3-4 måneder, så vi rigtig kan se hvem der formår at lave det bedste setup/ide 🙂

  1. Thank you very much!
   Indtil nu er der ikke megen forskel på de forskellige deltagende, men du har ret – om 3-4 måneder burde det være en helt anden sag. Forhåbentligt til min fordel! 😉

 2. Kunne det ikke lade sig gøre at få domænet unbannet, nu når de kunne se domænet tilhørte en anden person og adsense konto.?

  For det vil da unægtelig kunne give mange problemer i fremtiden, da der er kun så mange forskellige muligheder for at dansk domæne. Hvilket så også betyder at Google afskære sig selv fra at tjene penge på de sider fremover. :s

  1. Det var ikke en mulighed, nej. Jeg havde ellers kontakt til en Adsense-ansat hos Google for at forhøre mig, men her var svaret det samme. Det er ikke en mulighed.

   Og du har ret i, at det med garanti kommer til at skabe nogle komplikationer i fremtiden. Det er pisseirriterende, mildest talt, men det ser ud til, at der er intet at gøre. Desværre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.