Velkommen til. 🙂

Mit navn er Halfdan Timm og jeg er 21 år. Jeg studerer jura på Aarhus Universitet, men jeg bor i København. Jeg har virksomheden JUF.dk, hvor jeg og mine 3 dygtige jurastuderende ansatte sælger leads til danske advokater og revisorer.

Mine forcer ligger især inden for online markedsføring – men jeg er ved at at lære resten.

Jeg startede i januar 2011 med at skrive tekster for alle og enhver. På daværende tidspunkt var jeg telefonsælger i Odense, så det at sidde hjemme og skrive tekster foran computeren var lidt af en drøm. Jeg har altid brugt rigtigt meget tid foran computeren, men det er fortrinsvis gået med at spille diverse spil. Men siden januar 2011 har det været småt med spil – i stedet for fandt jeg ikke en interesse, men nærmere en passion i online markedsføring. Jeg kunne bruge det værktøj, jeg bedst kunne lide, og jeg kunne rent faktisk finde ud af det.

halfdan profilbilledeEfter et par måneder stiftede jeg i maj 2011 mit enkeltmandsfirma Timm Textus, der blev forvandlet til Halfdan Timm ApS i januar ’13. Jeg købte mit første domæne i februar 2011, og siden da er det gået ganske stærkt. I dag ejer jeg et stykke over 100 domæner, hvoraf de fleste er danske. Jeg har langt fra 100 aktive og indtjenende sider – men det er et luksusproblem, de fleste online-folk vil kunne nikke genkendende til.

Min tid bruges i dag nærmest alene på JUF.dk. Jeg tror på, at fokus er en nødvendighed, hvis man vil lave noget fedt.

Hvorfor denne blog?

Jeg har aldrig oplevet at være rigtigt god til noget – men med online markedsføring tror og håber jeg på, at jeg har fundet min endelige hylde. Af den grund dropper jeg ikke jurastudiet; jura er interessant, et lækkert studie med nogle fantastiske medstuderende, men online markedsføring er 30x mere spændende. Mindst.

Her på bloggen vil jeg fortrinsvis skrive om mine forsøg og projekter med online markedsføring og guides til samme, men politik og andet sjov kan sagtens snige sig ind. Det finder du ud af, hvis du tjekker forsiden og læser de nyeste indlæg. Jeg håber, at du kan finde noget interessant – og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har noget på hjerte.

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.