Oktober indtjeningsrapport i Affiliate DM 2012

Så er vi to måneder inde i Affiliate DM 2012 og min indtjening er steget med 400 %. Og jeg håber da, at det gentager sig til den kommende måned! 🙂

Hvis du læser med første gang:

Jeg stiftede 1. september 2012 Affiliate DM 2012, som er en konkurrence mellem danske affiliates om først at skabe et site med 50.000kr i overskud. Man må købe alt andet end trafik; man skal blot have et overskud på 50.000kr.
Læs mere på AffiliateDM.dk

Min deltager i DM er Boliglaan.nu, der handler om – ja – boliglån. Jeg vil ved hjælp af en affiliateaftale med Tjenestetorvet formidle boliglån mellem banker og forbrugere. Det får jeg et vist beløb for per lead. Beløbet svinger mellem 30kr og 170kr, men jeg håber, at der vil komme flere af de sidstnævnte, såfremt jeg begynder at bringe en god del trafik og leads ind i løbet af en måned eller to.

Jeg har allerede skrevet meget af det, jeg vil sige om affiliate sites i mit nylige blogindlæg skrevet om passiv indtægt med affiliate marketing i fremtiden. Jeg holder det derfor for en enkelt gangs skyld kort og kommer med tallene i stedet for at disse alle, der ikke gør som jeg:

Hvad jeg har lavet i oktober

Et billede siger mere end tusinde ord:

 Jeg har skrevet længere blogindlæg for bare at få noget indhold på sitet. Blogindlægne regner jeg ikke med trækker særlig mange penge i sig selv, men de giver mig mulighed for at lægge noget indhold på siden (Google elsker indholdstunge sider) og for at lave interne links.

Det er på siderne, især de om hhv. “billigste boliglån”, “boliglån beregner”, “boliglån” og “andelsboliglån”, at jeg skal tjene mine penge på siden. Her har den besøgende mulighed for at trykke videre for at få tilbud på boliglån. Det ser således ud:

 Jeg skal også have testet, om jeg ikke kan klemme nogle flere kliks igennem ved at ændre overskrifterne her.

Desuden har jeg bygget en fin mængde links i løbet af oktober, men det går jeg ikke lige i dybden med her. Så må du løbe mig igennem med dine linkværktøjer. 😉

Indtjening og udgifter

Lad os springe til tallene:

Jeg har ikke købt noget til sitet i oktober, så der er ingen udgifter at tage af.

Til gengæld er der kommet et par leads ind:

 Det betyder, at jeg samlet set har et underskud på ca. 40kr tilbage. Men meget skal godt nok også gå galt for, at det ikke bliver udryddet i løbet af november.

Plan for november

Jeg skal skrive flere blogindlæg og bygge flere links til de vigtige sider. Der er ikke nogen stor og forkromet plan – Jeg har rimeligt godt styr på, hvad der virker, så det fortsætter jeg med.

Selvfølgeligt skal mine andre sites og jurastudie også plejes, men det skal ikke være nogen undskyldning. Jeg regner med at indtjeningen på Boliglaan.nu skal hæves ganske dramatisk, hvis jeg skal nå at have en chance for at vinde konkurrencen – så jeg fortsætter bare i samme stil.

Efter at have deltaget i WorkAway har jeg fået masser af nye idéer til både andre spændende projekter og til, hvordan jeg kan tjene endnu flere penge på dem, jeg allerede har skabt. Dem glæder jeg mig også til at få prøvet af i løbet af weekenden.

Så må vi se, om jeg ikke kan tjene 20.000kr i næste måned. 😉

16 responses to “Oktober indtjeningsrapport i Affiliate DM 2012

 1. 938 er et ganske fint tal, når man tænker på, at du havde lidt problemer med designet. Nu spiller det hele og ‘boliglån’-placeringen er også imponerende så hurtigt. 🙂

  1. Det regner jeg absolut med at den gør. Jeg tvivler på at EMD-opdateringen kommer til at ramme særlig hårdt i Danmark – men jeg kan også blive klogere. Spændende bliver det. 🙂

 2. Hej =)

  Har du nogen erfaringer med brug af breadcrumbs? Når jeg forsøger at finde information om det, så er der delte meninger når det kommer til interne links.

  1. Hey!

   Det er ikke noget, jeg har sat mig særligt godt ind i – men så vidt jeg ved skader det da ikke, og det kan – hvis implementeret rigtigt – give dig nogle meget pæne stier i Google. Jeg ser i hvert fald ingen grund til ikke at bruge dem.

  1. Haha. Godt spottet.

   Ej jeg tror nu, at Janus (registranten jf. et domæne opslag) bare har kopieret Halfdan Timms tekst boks – medmindre Halfdan har lidt personlighedsspaltning 🙂

   Men er det en konkurrent, er det da fedt, at han gør lidt reklame for Boliglaan.nu. “Boliglaan.nu anbefaler:”

    1. Ok – men skal det forstås sådan, at indtjeningen derfra også tæller med i ovenstående indtægt på 938 kr.? eller er det kun indtægten fra Boliglaan.nu, som du viser og som tæller med i konkurrencen?

     1. Herover er der vist fra Boliglaan.nu. De to andre sites her er deres eget eksperiment og kører solo. 🙂

      Skal du egentligt ikke deltage i næste omgang, Kristian?

     2. Ok. Det andet ville heller ikke være fair jf. reglerne for konkurrencen.

      Havde planer om, at være med denne gang, men har et speciale, der skal skrives og var bange for, at min deltagelse ville tage fokus væk fra det.

      Men nu er jeg kommet godt igang med specialet og jeg kan se, at mange af deltagerne ikke er så langt endnu, så måske jeg skulle skynde mig, at deltage i denne omgang (kræver bare at Lars snart har tid til at hjælpe mig) 🙂

      Ej jeg tror bare, at jeg venter til næste gang og så får lidt mere erfaring med affiliate og får fundet den helt rigtige niche.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.