Case: Hvad kan man nå med 24 timer på et blankt affiliate-site?

Jeg kunne godt tænke mig at se, hvad man med 24 aktiver timer rent faktisk kunne nå på et helt blankt site – så det fik jeg prøvet af. Resultatet af trvl.dk, hvilket forhåbentligt i fremtiden kan trække lidt penge ind på skirejser, kameraer og billeje.

Jeg synes det er super sjovt at arbejde med et eller andet ganske aktivt 24 timer i streg – for et par måneder siden skrev jeg fx tekster i 24 timer og for et par dage siden tog jeg så 24 timer hos Emil Blücher i København. Vi lukkede os inde på hans kontor og så, hvor langt vi kunne komme.

Jeg må jo til at starte med – til min store fortrydelse – erkende, at jeg gik død i processen efter 22 timer. Sidste gang holdt jeg mig vågen i alle 24 timer. En ting er at holde sig vågen i 24 timer – det kan de fleste. Men skal du være  og arbejde i samme antal bliver det lige pludseligt sværere, end hvis du sidder og læser eller ser en film. Resultatet var dette kl. 08 om morgenen lørdag:

Jeg faldt i søvn efter 22 timer, og Emil var ikke sen til at smide det på de sociale medier.
Jeg faldt i søvn efter 22 timer, og Emil var ikke sen til at smide det på de sociale medier.

Domæne og formål

Domænet, jeg gik løs på i alle 24 timer, hedder som nævnt trvl.dk – en sammentrækning af travel.

Den forkromede idé bag domænet er, at jeg i 2012 havde mulighed for at rejse en fin del og ikke regner med at rejse mindre i 2013. Jeg oplever en masse spændende ting og tager en masse fine billeder; dem kan jeg lige så godt uploade på en rejseblog.

Og så har alle de seje drenge jo en rejseblog..

Så meget nåede jeg på 24.. 22 timer

Mit dashboard ser således ud:

wordpress dashboard efter 24 timer

De fleste af mine indlæg er mellem 1.000 ord og 1.500 ord. Et par nær de to tusinde ord, et par på lidt over 500.

Jeg lavede også 3 video omkring kl. 5 om natten med Emils udstyr. Videoerne er ikke just de bedste, jeg har lavet – de bærer præg af, at jeg allerede der har været oppe i en del timer og er ved at være ret kogt – så jeg vil spare dig for dem her. Men du kan se dem ved at gå ind på siden. 🙂

I puntkform:

 • 19 indlæg
 • 3 videoer
 • Opsætning af Canvas fra Woothemes, author-tag mv.

Jeg lavede ingen indgående links foruden dét, jeg fik i Amino-tråden til eventet. Jeg brugte kun tid på indhold.

Billederne, jeg har brugt på siden, er enten snuppet fra sxc.hu eller købt på Photodune.net for $ 1-2 per styk.

Jeg bruger følgende plugins:

 • Affiliateplug.in
 • Akismet – snupper spamkommentarer
 • GD Star Rating – stjerner i søgeresultaterne
 • Hello Dolly
 • OptinSkin – sharebar under alle indlæg
 • Social Share Buttons – knapper over indlægget; jeg er meget aggressiv med sharing lige på dét her site
 • Special Recent Posts PRO Edition – nyeste posts i højre sidebar med thumbnail
 • WordPress SEO – Yoasts plugin

Du kan se lidt flere plugin-links på min tjekliste til affiliatesites. 🙂

Aftermath

Analytics ser således ud her et par dage efter “forsøget”:

analytics af trvl.dk

analytics for trvl

Det er meget fint at se, at siden allerede efter et par dage har fået et par besøgende fra søgemaskinerne – som ved alle andre af mine affiliate sites er det selvfølgeligt det ultimative mål at få dem alle herfra. Jeg har per skrivende stund kun ét affiliate link på siden og ingen Adsense, så jeg kommer næppe til at tjene noget på den endnu.

Til gengæld er håbet, at siden har placeret sig nogenlunde i søgeresultaterne i løbet af det næste halve år.

Jeg vil forsøge at tjene lidt penge på:

 • Skirejser
 • Dykkerudstyr (selvom der kun er ét partnerprogram, og de tilbyder fast lav pris per salg (håbløst) – det må ændre sig, når jeg har alle placeringerne)
 • Billeje
 • Kameraudstyr
 • Eventuelt deciderede rejser – men her er der bare en del konkurrence

Og så har jeg en undskyldning for at skrive en masse anekdoter og uploade mine billeder, når jeg har været ude at rejse. 🙂

Næste gang

Jeg skal helt sikkert lave et lignende stunt i fremtiden – alene fordi det er super sjovt. Og så skal jeg jo se, om jeg ikke kan være endnu mere effektiv, end jeg var i denne omgang. Det var selvsagt en smule tøset at jeg faldt i søvn i stedet for at gennemføre, nu Emil rent faktisk kunne stå mosten.

Jeg skriver lige en opfølgning på trvl.dk om et par måneder.

Et hurtigt shoutout til Rasmus Ramskov, der har tilbudt Emil og jeg en omgang parmassage i København for at spænde op i vores ømme led efter vores lille maraton – det er super cool lavet!

Hvis du har lyst til at tage en sådan omgang her, så skriv lige en kommentar herunder – det er altid sjovt at have andre med som en del af konkurrencen!

18 responses to “Case: Hvad kan man nå med 24 timer på et blankt affiliate-site?

 1. Det var super spændene at følge fremgangen på Trvl.dk, og på live-stream.

  Efter de skrive marathon, inspirede du mig til at lave en døgner. Jeg har dog ikke fundet ud om hvad jeg skal lave det døgn, men noget produktivt bliver det!

  1. Well, hvis du ikke har noget at skrive for kunder, så kan du jo passende bare starte et affiliate-site og give den maks gas der? 😉

   Det kan jeg i hvert fald anbefale. Især i selskab. Det er hamrende fedt!

 2. Man må da tage hatten af, og sige du har været ret produktiv! Nu har Emil jo ikke på samme måde offentliggjort hans resultater (endnu) for de 24 timer, så han kan jo ikke på samme måde få del i roserne her 😉

  Det var rigtig sjovt at følge med i jeres udfoldelser, både på diverse sociale medier og i særdeleshed også YouTube og Amino.dk

  Hvis I har planer om at holde endnu et maraton – måske endda på samme location (som ser ud til at være perfekte rammer) – så er jeg mere end frisk, hvis datoen ellers passer!

  1. Haha, desværre var Emil ikke lige klar på en umiddelbart sammenlignelig konkurrence, så jeg må vente en anden gang med at konkurrere direkte mod ham 😉

   Og vi kommer helt sikkert til at holde et til og det helt sikkert også i Kbh! Og det gerne snarest muligt! Jeg sørger for at skrive til dig når vi har et blueprint for en aften 🙂

 3. Hvis jeg nu har nogle diskrete billeder af en af deltagerne, som graver guld i næsen, hvad vil i betale for at de ryger i papirkurven?

  Livestream er farligt!

  1. Den bør vi tage under mere diskrete omstændigheder.. Jeg kender en rockerborg på Odense, vi lige kan hoppe ind på en dag. Så kan vi bruge Store Svinet som mægler over en kop motorolie..

 4. Det er fuldstændig vanvittigt at være oppe i 24 timer og samtidig være så produktiv som du er. Jeg var træt af min skærm efter de par timer jeg besøgte projektet, så at du er nået så langt med en affiliate-side på 24 timer er virkelig imponerende, Half-D.

  Er ikke i tvivl om, det nok skal blive en succes.

  1. Haha, tak for det!

   Jeg er også glad for at se, at trvl har fået en udfordrer i rejsekris. Jeg er klar på at se, hvem der først kan tjene 5k på sitet, hvis du har lyst til det.. Nu kom ingen af os jo op på det i første konkurrence 😉

 5. Det var spændende at følge de 24 timers arbejde, og hvor meget du nåede at lave på de 24 timer 🙂

  Jeg er frisk at tage en 24 timers omgang samme med dig, hvis du laver noget i Århus igen.

 6. Hvor meget forarbejde laver du sådan cirkus? I forbindelse med at finde keywords og sådan?

 7. Hvis i vælger at lave et “super arrangement” hvor mange kan være med og man f.eks. betaler 250,- for deltagelse, mad, drikke og selvfølgelig et sted at side kunne det være fedt at samle f.eks. 50 der gerne vil se hvor langt de kan komme på 24 timer.

 8. Er det ikke snart tid til et 24 timers marathon igen Halfdan? Det er lang tid siden, man har kunnet følge dig sidst 🙂

  Jeg synes det er super inspirerende, at følge dig gang på gang. Imponerende så produktiv du kan være på 24 timer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.