Affiliate DM 2012: NOVEMBER indtjeningsrapport

November måned har for mit vedkommende været en meget skuffende måned med nedgang nærmest over hele linjen. Det er der jo kun en ting at gøre ved – mere arbejde. Så jeg har lagt en plan for, hvordan Boliglaan.nu (og mine andre sites) igen skal op at køre.

Lad os springe direkte på det. Herunder min indtjeningsrapport for Affiliate DM 2012.

I starten af november så dashboardet for Boliglaan.nu således ud:

Per starten af december 2012 ser det således ud:

Der er blevet tilføjet mere indhold, og det fortsætter jeg med i december. Målet er at domænet skal have samlet 100 sider og indlæg. Hvorfor? Jeg har en teori om, at større sider per definition er bedre end små sider, så jeg er i gang med at skabe indhold som var mit liv på linjen. Eller i hvert fald tæt på.

Derudover bygges der selvfølgeligt også links. Jeg har taget en førsteplads på ét af mine vigtige søgeord, men et andet er røget fra#3 til #6, så det er på den igen.

Indtjening i oktober hed knap tusinde kroner. Det er faldet. Meget endda. Jeg har ellers haft det præcis samme antal klik som i oktober, hvilket i sig selv naturligvis er skuffende. Der skal simpelthen flere besøgende og flere kliks til. Derudover skal de konvertere bedre. Der skal forbedring over hele linjen. Jeg har også et par idéer til, hvordan det skal ske, nu skal de bare impleneteres.

Super skuffende resultat. Så det skal jeg bare gøre bedre i december. Uanset det måske ikke er den mest boliglåns-venlige måned, er jeg simpelthen nødt til at gøre det bedre end dét der. Det er næsten pinligt. 🙂

December måned

Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Nu har jeg i det mindste en plan over det, der skal laves, både på Boliglaan.nu og ellers i december.

Jeg har et par eksamener på jurastudiet. Dem skal jeg nok overkomme. Den svære eksamen er først sidst i januar. Så jeg har al mulighed for at give den en skalle med mine sites.

For Boliglaan.nu skal der laves mere indhold, der skal bygges flere links og siden skal i det hele taget bare være bedre. Det er ikke så svært.

Derudover er THEH.dk meget snart kodet færdig (på fredag, as a matter of fact), og så har jeg mulighed for at lege med den. JUF.dk får snart en del videoer op at køre, et større content marketing-stunt er ved at blive sat i søen og mine rankings er ved at komme igen efter domæneskiftet (Retsplejelovens § 120 er lidt af en bitch).

Og hvis jeg er heldig, har jeg også et par andre ting klar i december. Jeg mangler ikke spændende ting at lave. Sindsygt priviligeret.

Det bliver bedre

November var en værre skodmåned, både for Boliglaan.nu og mine andre sites, men det kommer ikke til at ske igen. Jeg lover, at I har noget mere spændende at se frem til i december. Jeg gider ikke et så ringe resultat igen, og jeg ved, hvordan jeg undgår det! 🙂

Vi er jo først lige begyndt.

3 responses to “Affiliate DM 2012: NOVEMBER indtjeningsrapport

  1. Sådan er det i denne branche, man skal ikke lade sig slå ud over et dårligt resultat – kæmp videre og så skal den støre gevinst nok komme! .. men det ved du jo alt om 😉

    Jeg glæder mig en del til at se jeres THEH.dk. Har selv gået med tankerne om at det ville være et sjovt projekt. Jeg håber i kan nå at give den gas med markedsføring, så i kan få lidt af julesalget med 🙂

  2. Kom igen Halfdan. Men det gør du jo selvsagt også ;-).
    Jeg har lige et spørgsmål; hvad, helt nøjagtigt, er content marketing?

    Bedre held (arbejde) fremover, og fortsat dejlig mandag nat ;)!

    – Mads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt mig og boost din online markedsføring

Kan jeg hjælpe med noget? Brug kontaktformularen herunder – jeg vender hurtigt tilbage.